Hiusfashion ”Ompun Torppa” on elokuussa 2016 Kauppakeskus Iso Omenaan avattu, erilainen ja persoonallinen, koko perheen parturi-kampaamo ja ekokampaamo.

PERSOONALLINEN SISUSTUS:

Sisustus, ilme ja nimikin kertovat sinulle, että kunnioitamme historiaa ja suomalaisia juuria. Tarinan ja mistä erilaiset kalusteet ovat löytyneet, voit lukea vanhoista ikkunapokista, jotka ovat näkyvästi esillä. Sitten ymmärrät miksi nimi Ompun Torppa.

SUOMALAISTA:

Käytössämme olevat tuotteet ovat lähes täysin Suomalaisia. Niin pitkälle kuin se on mahdollista ja niitä on saatavilla. Myös sinulle myytävät kotihoitotuotteet ovat suomalaisia ja suomessa valmistettuja. Hiustenvärjäykset teemme kotimaisilla SIM sensidon väreillä, jotka ovat hajusteettomia ja hellävaraisia. Kaikenlaiset lopputulokset onnistuvat,  grannyhairista räiskyvän punaisiin . Tai ehkäpä haluat luonnollisen balayage tyylin tai vaan tyvivärin.  Meille myös lapset ovat tervetulleita, sillä meillä on heitä varten pieni leikkinurkkaus. Kampaajamme osaavat loihtia sinulle niin pikakampauksia, kuin loistavia juhlakampauksiakin.

OPPILASTÖITÄ:

Useimmiten meillä on myös hiusalan opiskelijoita suorittamassa työssäoppimisjaksojaan. He tekevät kaikkia alan töitä, tottakai ammattilaisten valvonnassa. Rohkeasti siis myös heidänkin penkkiin.

EKOKAMPAAMO:

Olemme myös ekokampaamo. Jos olet herkistynyt kemiallisille, synteettisille väreille tai muuten vaan haluat vähentää kemikaalikuormaa, kannattaa kokeilla kasvivärjäystä. Kasvivärjäyksen yhteydessä tehdään savi tai leväpuhdistus. Erilliset puhdistus ja rentoutuspaketit myös saatavilla, johon kuuluvat energialeikkaus ja intialainen päähieronta.

Kannattaa siis poiketa Torppaan, siellä tulee hyvä olo:) ”Me halutaan olla sun UUSI suosikki hiuspaikka”